Varen tilføjes til din kurv
Kunne ikke tilføje til kurven
Opdaterer din indkøbskurv
På lager
Dag til dag levering
Dag til dag levering
Gratis fragt
Ved køb over 650 kr.
Beskrivelse
Gelerings- og fortykningsmiddel til brug ved glutenfri bagning.
Xanthan Gum bruges til glutenfrie opskrifter, for at forbedre krummestruktur og gøre bagværk mere fast, så det ikke smuldrer.
Brug 2 teskefulde Xanthan Gum til 500 gram glutenfrit mel.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt
Ingredienser: Xanthan Gum
Xanthan Gum bruges til glutenfrie opskrifter, for at forbedre krummestruktur og gøre bagværk mere fast, så det ikke smuldrer.
Brug 2 teskefulde Xanthan Gum til 500 gram glutenfrit mel.
Opbevaring: Opbevares tørt og køligt
Ingredienser: Xanthan Gum
Praktisk information:
- Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
- Levering fra 39 kr
- 30 dages returret
- Sikker betaling
Varenummer: 5699
Se lignende produkter
Produktinformation
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g): | |
Energi | - |
Fedt | - |
- heraf mættede fedtsyrer | |
Kulhydrat | - |
- heraf sukkerarter | - |
Kostfibre | - |
Protein | - |
Salt | - |
Andre informationer: | |
Stregkode | 5011766222303 |